MIRË SE VINI NË EDUINO
Mirë se vini në EDUINO, portalin kolektiv për përmbajtje arsimore digjitale, bashkëpunim dhe zhvillim profesional të edukatorëve. Qëllimi ynë është të krijojmë hapësirë, burime dhe mjete për arsim cilësor përmes kreativitetit dhe inovacionit. Ju ftojmë t’i shikoni përmbajtjet e disponueshme në platformat EDUINO, të cilat shfrytëzohen nga mbi 15 000 arsimtarë dhe 30000 nxënës!
Mundëson mësimin në internet me përmbajtje dhe burime të hapura digjitale për edukatorët dhe nxënësit.
 • Aktivititetet argëtuese elektronike, arsimi parashkollor
 • Mësimi elektronik, arsimi i mesëm dhe fillor
 • Video-udhëzime, uebinare dhe burime të destinuara për edukatorët, nxënësit dhe prindërit
 • Burimet për rritjen dhe zhvillimin personal, të destinuara për nxënësit
 • Zhvillimi profesional i edukatorëve
Nxitja e zhvillimit socio-emocional dhe të mësuarit përmes lojës tek fëmijët nga 3 deri në 10 vjeç.
 • Aktivititetet edukative dhe lojërat
 • Burimet arsimore
 • Zhvillimi profesional i edukatorëve
 • Shtoni veprimtarinë arsimore
EDUINO AMBASADORËT
EDUINO-Ambasadorët është koncept për mbështetjen dhe promovimin e punës së të gjithë mësuesve të cilët deri më tani me një përkushtim të madh kanë kontribuar në portalin kolektiv EDUINO. Koncepti nënkupton mirënjohje publike për mësuesit më të përkushtuar, të zgjedhur sipas kritereve të caktuara:
 • mësuesit me mbi 15 video-leksione të regjistruara
 • mësuesit me mbi 10 aktivitete për lojëra në kushte shtëpie.
Njihuni me ambasadorët e dijes, grupi i parë
NJIHUNI ME AMBASADORËT E DIJES, GRUPI I DYTË
Fjalimi i Zeqirija Hasipit, u.d.Drejtor i Byrosë për Zhvillimin e Arsimit
Fjalimi i Stevo Pendarovskit, President i Republikës së Maqedonisë së Veriut
FJALIMI I MILA CAROVSKËS, MINISTRE E ARSIMIT DHE SHKENCËS

Ambasadorët e portalit EDUINO janë një grup arsimtarësh të përkushtuar, të njohur në shkallë vendi, dhe një grup për bashkëpunim dhe zhvillim të mëtejshëm profesional. Ky aktivitet programor do të vazhdojë në të ardhmen, me mundësinë për të rritur bashkësinë e ambasadorëve të portalit EDUINO.

Mësoni më shumë rreth ambasadorëve dhe përfitimeve të anëtarësimit në bashkësinë e ambasadorëve EDIUNO.

RISI
eduino_new_image EDUINO Zhvillimi i fëmijërisë së hershme
02
Korrik
2021
Edu Talks me Simona Tasheva - "Ndjenja e përkatësi...

Ne fillojmë rubrikën tonë të re #EduTalks në të cilën do të flasim për temat aktuale me njerëz përkatës, mësues, edukatorë, prindër, përfaqësues të organizatave në mënyrë që të shp...

eduino_new_image EDUINO Zhvillimi i fëmijërisë së hershme
01
Korrik
2021
Edu Talks me Elena Todorovska - "Fëmijët mësojnë p...

#EduTalks i dytë e adreson çështjen se sa e rëndësishme është mbështetja e të rriturve për fëmijët. Ne biseduam me EDUINO Ambasadoren, Elena Todorovska, ars...

eduino_new_image EDUINO Zhvillimi i fëmijërisë së hershme
30
Qershor
2021
Edu Bisedat me Zorica Adamçevska - "Le ta shohim b...

Ne i kushtojmë bisedën e tretë nga seksioni #EduTalks pranimit të diversitetit tek fëmijët e moshës 3 deri në 10 vjeç. Ne biseduam për këtë temë me EDUINO Ambasado...

Navigacioni i shpejtë
Video leksione - arsimi parashkollor
fast navigation image
Video leksione - arsimi fillor
fast navigation image
Video leksione - arsimi i mesëm
fast navigation image
Uebinare
fast navigation image
Video-udhëzime
fast navigation image
Resurse për rritjen dhe zhvillimin personal
fast navigation image
Bashkësia me mbi 25 000 edukatorë
të cilët kanë mundësinë të komunikojnë me njëri-tjetrin dhe të shkëmbejnë përvoja, marrin njoftime javore në uebinarë, burime të hapura për të plotësuar njohuritë e tyre, aktivitete për përgatitjen e orëve dhe këshillat e tyre.
3800+
video-leksione
3.5 milionë
shikime në Youtube
1000+
kontribuues
500+
aktivitete dhe lojëra edukative