ambassador image
Fatime Bexheti - Durmishi
Arsimtar i klasave te ulëta dhe mësimit parashkollor
SHFK "Naim Frashëri" - Tetovë
Nëse doni të lini rezultate të përjetshme pas jush, investoni te njeriu, te njerëzit, investoni te fëmijët, domethënë në njohuritë e tyre. Unë besoj se e ardhmja u takon fëmijëve dhe kjo është arsyeja pse me punën time dua të kontribuoj në krijimin e së ardhmes.
Njihuni me EDUINO Ambasadorët tanë
PYETJE DHE PËRGJIGJE
Kush jeni ju? Si do ta përshkruani veten si edukatore?
Unë jam arsimtarja Fatime Bexheti-Durmishi nga shkolla fillore "Naim Frasheri". Jetoj në Tetovë. Jam arsimtare e mësimit klasor dhe mësimit parashkollor. Kam një përvojë 15 vjeçare në mësimdhënie, me afinitete të spikatura për veprimtari artizanale dhe artistike dhe një ndjeshmëri të veçantë dhe njohuri për fëmijët me zhvillim specifik dhe aftësi të kufizuara.
Ndani praktikën tuaj më të mirë në arsim (ajo që ju bën një edukatore siç jeni sot).
Qëllimi më i lartë në ekzistencën e njeriut është ndërtimi i së ardhmes, dhe çelësi i saj janë gjeneratat e reja
Cili ishte motivi dhe përkushtimi juaj për kontributin e madh për portalin EDUINO dhe çka u rekomandoni edukatorëve tjerë?
Nëse dëshironi të lini pas rezultate të përjetshme, investoni te njeriu, te njerëzit, investoni te fëmijët, investoni në dijen e tyre.
Si e shihni ardhmërinë e arsimit si EDUINO Ambasador?
Në reformat intensive, përtëritjen e burimeve dhe përafrimi me standardet evropiane.
Çfarë përbën për ju EDUINO?
Një platformë e shkëlqyeshme për sinkronizimin e standardeve, kritereve dhe metodave të punës arsimore në të gjithë vendin.
Përfundoni fjalinë: EDUINO është_____________
Bibliotekë, depo e njohurive.
NJIHUNI ME
AMBASADORËT TJERË TË PLATFORMËS EDUINO
ambassador image
Qemajledin Emini
Tani kemi shumë mundësi për të përmirësuar arsimin, por kërkesat sot janë më të mëdha, që do të thotë se puna mbetet përparësi për rezultate të mira.
ambassador image
Akesandar Cvetkoski
Të ardhmen e arsimit e shoh në një nivel të lartë. Një të ardhme të mbushur me shumë sukses dhe qasje në arsim cilësor.
ambassador image
Vesna Pupuçovska
Mësova të përdor mjete të caktuara që nuk i kam përdorur më parë.