MIRË SE VINI NË EDUINO
Mirë se vini në EDUINO, portalin kolektiv për përmbajtje arsimore digjitale, bashkëpunim dhe zhvillim profesional të edukatorëve. Qëllimi ynë është të krijojmë hapësirë, burime dhe mjete për arsim cilësor përmes kreativitetit dhe inovacionit. Ju ftojmë t’i shikoni përmbajtjet e disponueshme në platformat EDUINO, të cilat shfrytëzohen nga mbi 15 000 arsimtarë dhe 30000 nxënës!
Mundëson mësimin në internet me përmbajtje dhe burime të hapura digjitale për edukatorët dhe nxënësit.
 • Aktivititetet argëtuese elektronike, arsimi parashkollor
 • Mësimi elektronik, arsimi i mesëm dhe fillor
 • Video-udhëzime, uebinare dhe burime të destinuara për edukatorët, nxënësit dhe prindërit
 • Burimet për rritjen dhe zhvillimin personal, të destinuara për nxënësit
 • Zhvillimi profesional i edukatorëve
Nxitja e zhvillimit socio-emocional dhe të mësuarit përmes lojës tek fëmijët nga 3 deri në 10 vjeç.
 • Aktivititetet edukative dhe lojërat
 • Burimet arsimore
 • Zhvillimi profesional i edukatorëve
 • Shtoni veprimtarinë arsimore
EDUINO AMBASADORËT
EDUINO-Ambasadorët është koncept për mbështetjen dhe promovimin e punës së të gjithë mësuesve të cilët deri më tani me një përkushtim të madh kanë kontribuar në portalin kolektiv EDUINO. Koncepti nënkupton mirënjohje publike për mësuesit më të përkushtuar, të zgjedhur sipas kritereve të caktuara:
 • mësuesit me mbi 15 video-leksione të regjistruara
 • mësuesit me mbi 10 aktivitete për lojëra në kushte shtëpie.
Njihuni me ambasadorët e dijes, grupi i parë
NJIHUNI ME AMBASADORËT E DIJES, GRUPI I DYTË
Fjalimi i Zeqirija Hasipit, u.d.Drejtor i Byrosë për Zhvillimin e Arsimit
Fjalimi i Stevo Pendarovskit, President i Republikës së Maqedonisë së Veriut
FJALIMI I MILA CAROVSKËS, MINISTRE E ARSIMIT DHE SHKENCËS

Ambasadorët e portalit EDUINO janë një grup arsimtarësh të përkushtuar, të njohur në shkallë vendi, dhe një grup për bashkëpunim dhe zhvillim të mëtejshëm profesional. Ky aktivitet programor do të vazhdojë në të ardhmen, me mundësinë për të rritur bashkësinë e ambasadorëve të portalit EDUINO.

Mësoni më shumë rreth ambasadorëve dhe përfitimeve të anëtarësimit në bashkësinë e ambasadorëve EDIUNO.

RISI
eduino_new_image Bashkësia EDUINO
13
Shtator
2021
Edu Talks me Marija Davçevska: „Çdo fëmijë dëshiro...

Këtë muaj një pjesë të rubrikës Edu Talks ua kushtojmë edukatorëve dhe mësuesve për të cilët puna është më shumë se sa vetëm ligjërim i njohurive. Për ta pozita e punës si mësues përv...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
10
Shtator
2021
Edu Talks me Marina Stanisllavova: „Kur e lavdëroj...

Bota në sytë e fëmijëve është vend i mrekullueshëm.” – me këtë fjali e fi...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
10
Shtator
2021
Edu Talks me Ramiz Iljazin: „Informatikën e kam në...

Edu Talks-in të tretë e fillojmë me Ambasadorin tonë EDUINO, Ramiz Iljazi. Duke e përgatitur tregimin tonë, kushtuar misionit arsimor të Ramizit, u morëm vesh për një takim në platformën ZOO...

Navigacioni i shpejtë