MIRË SE VINI NË EDUINO
Mirë se vini në EDUINO, portalin kolektiv për përmbajtje arsimore digjitale, bashkëpunim dhe zhvillim profesional të edukatorëve. Qëllimi ynë është të krijojmë hapësirë, burime dhe mjete për arsim cilësor përmes kreativitetit dhe inovacionit. Ju ftojmë t’i shikoni përmbajtjet e disponueshme në platformat EDUINO, të cilat shfrytëzohen nga mbi 15 000 arsimtarë dhe 30000 nxënës!
Mundëson mësimin në internet me përmbajtje dhe burime të hapura digjitale për edukatorët dhe nxënësit.
  • Aktivititetet argëtuese elektronike, arsimi parashkollor
  • Mësimi elektronik, arsimi i mesëm dhe fillor
  • Video-udhëzime, uebinare dhe burime të destinuara për edukatorët, nxënësit dhe prindërit
  • Burimet për rritjen dhe zhvillimin personal, të destinuara për nxënësit
  • Zhvillimi profesional i edukatorëve
Nxitja e zhvillimit socio-emocional dhe të mësuarit përmes lojës tek fëmijët nga 3 deri në 10 vjeç.
  • Aktivititetet edukative dhe lojërat
  • Burimet arsimore
  • Zhvillimi profesional i edukatorëve
  • Shtoni veprimtarinë arsimore
E-Biblioteka është një platformë për zhvillimin, verifikimin dhe publikimin e materialeve të mësimit dhe mësimdhënies. Kjo bibliotekë do ta mbështesë sistemin arsimor në procesin e transformimit digjital, duke ofruar funksionalitete, zgjidhje, standarde dhe përmbajtje digjitale, që do ta avancojnë procesin arsimor në epokën e teknologjive digjitale.
EDUINO AMBASADORËT
EDUINO-Ambasadorët është koncept për mbështetjen dhe promovimin e punës së të gjithë mësuesve të cilët deri më tani me një përkushtim të madh kanë kontribuar në portalin kolektiv EDUINO. Koncepti nënkupton mirënjohje publike për mësuesit më të përkushtuar, të zgjedhur sipas kritereve të caktuara.
Njihuni me ambasadorët e dijes, grupi i parë
NJIHUNI ME AMBASADORËT E DIJES, GRUPI I DYTË
Fjalimi i Zeqirija Hasipit, u.d.Drejtor i Byrosë për Zhvillimin e Arsimit
Fjalimi i Stevo Pendarovskit, President i Republikës së Maqedonisë së Veriut
FJALIMI I MILA CAROVSKËS, MINISTRE E ARSIMIT DHE SHKENCËS

Ambasadorët e portalit EDUINO janë një grup arsimtarësh të përkushtuar, të njohur në shkallë vendi, dhe një grup për bashkëpunim dhe zhvillim të mëtejshëm profesional. Ky aktivitet programor do të vazhdojë në të ardhmen, me mundësinë për të rritur bashkësinë e ambasadorëve të portalit EDUINO.

Mësoni më shumë rreth ambasadorëve dhe përfitimeve të anëtarësimit në bashkësinë e ambasadorëve EDIUNO.

RISI
eduino_new_image Bashkësia EDUINO
27
Shkurt
2023
„Krijojmë ardhmëri, krijojmë vlera të përhershme m...

Si një grup profesionistësh, ekspertësh dhe entuziastësh nga sfera e arsimit do të bëjnë përpjekje për krijimin e vlerave afatgjate të cilat do të mbeten për gjeneratat e ardhshme të mësimdhënësve ...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
27
Shkurt
2023
“Mësojmë, hulumtojmë dhe argëtohemi me Laboratorin...

Novacioni i ekipit të EDUINO asnjëherë nuk pushon! Me entuziazëm dhe motivim dëshirojmë t’i ndajmë njohurinë, shkathtësitë dhe vizionin tonë, duke hapur mundësi të reja dhe zgjidhje kreative...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
24
Shkurt
2023
„EDUINO MËSIMDHËNIA – videoleksionet nga të cilat ...

Si u krijua E-klasa nacionale, çfarë përmban, për kë është dedikuar, cili është roli i këtij resursi të pasur falas gjatë pandemisë të shkaktuar nga virusi KOVID-19, si arritën ekspertët e arsimit ...

Navigacioni i shpejtë
Video leksione - arsimi parashkollor
fast navigation image
Video leksione - arsimi fillor
fast navigation image
Video leksione - arsimi i mesëm
fast navigation image
Uebinare
fast navigation image
Video-udhëzime
fast navigation image
Resurse për rritjen dhe zhvillimin personal
fast navigation image
Bashkësia me mbi 27 000 edukatorë
të cilët kanë mundësinë të komunikojnë me njëri-tjetrin dhe të shkëmbejnë përvoja, marrin njoftime javore në uebinarë, burime të hapura për të plotësuar njohuritë e tyre, aktivitete për përgatitjen e orëve dhe këshillat e tyre.
4876
video-leksione
4.5 milionë
shikime në Youtube
1000+
kontribuues
500+
aktivitete dhe lojëra edukative