news_header-min
EDUINO INOVACIONE

Në këtë seksion të portalit kolektiv EDUINO do të gjeni lajme të reja në lidhje me materialet në dispozicion në të gjitha platformat EDUINO, lajme rreth aktiviteteve të reja dhe aktuale të projektit, si dhe lajme të reja dhe shkrime të përgatitura nga bashkësia jonë EDUINO dhe grupi i bashkëpunimit profesional, EDUINO Ambasadorë.

Kjo pjesë është drejtuesi kryesor i informacioneve qëi publikon EDUINO, prandaj ju inkurajojmë që ta ndiqni atë me përditësime si dhe ta ndani me kolegët dhe nxënësit tuaj.

Të botuarat e fundit
eduino_new_image Bashkësia EDUINO
27
Shkurt
2023
„Krijojmë ardhmëri, krijojmë vlera të përhershme m...

Si një grup profesionistësh, ekspertësh dhe entuziastësh nga sfera e arsimit do të bëjnë përpjekje për krijimin e vlerave afatgjate të cilat do të mbeten për gjeneratat e ardhshme të mësimdhënësve ...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
27
Shkurt
2023
“Mësojmë, hulumtojmë dhe argëtohemi me Laboratorin...

Novacioni i ekipit të EDUINO asnjëherë nuk pushon! Me entuziazëm dhe motivim dëshirojmë t’i ndajmë njohurinë, shkathtësitë dhe vizionin tonë, duke hapur mundësi të reja dhe zgjidhje kreative...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
24
Shkurt
2023
„EDUINO MËSIMDHËNIA – videoleksionet nga të cilat ...

Si u krijua E-klasa nacionale, çfarë përmban, për kë është dedikuar, cili është roli i këtij resursi të pasur falas gjatë pandemisë të shkaktuar nga virusi KOVID-19, si arritën ekspertët e arsimit ...

Më të lexuarit
eduino_new_image EDUINO Zhvillimi i fëmijërisë së hershme
03
Dhjetor
2021
EDUINO ZHVILLIMI I HERSHËM I FËMIJËS: THIRRJA E HA...

Lumturia, pjekuria dhe mësimi i fëmijëve shërbejnë si motivimi ynë i vazhdueshëm, ku mbështetja e fëmijëve që në moshë të hershme është me rëndësi thelbësore për zhv...

eduino_new_image EDUINO mësimdhënia
20
Тetor
2021
Filluam me EDUINO UEBINARET 2021!

Të nderuar mësues, profesorë, edukatorë dhe bashkëpunëtorë profesionistë,

Me kënaqsi të madhe ju njoftojmë për konceptin e ri të EDUINO-uebinarëve, një seri që synon të përmirësojë ...

eduino_new_image EDUINO Zhvillimi i fëmijërisë së hershme
28
Shkurt
2021
MBAROI EDUINO-LOJËRATON E PARË: SHUMË ARGËTIM, SHO...

Me qëllim të nxitjes së zhvillimit të aftësive shoqërore, emocionale dhe fizike të fëmijës dhe për të krijuar një rast për argëtim dhe kujtime edukative midis prindit / kujdestarit dhe fëmijës, në ...

Të gjitha lajmet
news loader
eduino_new_image Bashkësia EDUINO
27
Shkurt
2023
„Krijojmë ardhmëri, krijojmë vlera të përhershme m...

Si një grup profesionistësh, ekspertësh dhe entuziastësh nga sfera e arsimit do të bëjnë përpjekje për krijimin e vlerave afatgjate të cilat do të mbeten për gjeneratat e ardhshme të mësimdhënësve ...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
27
Shkurt
2023
“Mësojmë, hulumtojmë dhe argëtohemi me Laboratorin...

Novacioni i ekipit të EDUINO asnjëherë nuk pushon! Me entuziazëm dhe motivim dëshirojmë t’i ndajmë njohurinë, shkathtësitë dhe vizionin tonë, duke hapur mundësi të reja dhe zgjidhje kreative...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
24
Shkurt
2023
„EDUINO MËSIMDHËNIA – videoleksionet nga të cilat ...

Si u krijua E-klasa nacionale, çfarë përmban, për kë është dedikuar, cili është roli i këtij resursi të pasur falas gjatë pandemisë të shkaktuar nga virusi KOVID-19, si arritën ekspertët e arsimit ...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
24
Shkurt
2023
„EDUINO ZHVILLIMI I HERSHËM I FËMIJËS - krijimi i ...

Maksima pedagogjike e njohur gjerësisht se edukimi në fëmijërinë e hershme është themeli për zhvillimin e mëtejshëm të fëmijës. Me qëllim të nxitjes së këtij procesi, portali kolektiv EDUINO e krij...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
24
Shkurt
2023
“Me EDUINO LOJATON gjithë shteti mëson dhe luan“

Si të inkurajojmë masivisht gëzimin dhe buzëqeshjen, si përmes të qeshurave, lojërave dhe fjalëve të kujtojmë fëmijërinë dhe momentet më të bukura të jetës, si përmes argëtimit dhe shoqërimit të më...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
23
Shkurt
2023
”EDUINO UEBINARË - ligjëratat më të shikuara onlin...

Tre vjet më parë, Organizata Botërore e Shëndetësisë shpalli pandeminë e shkaktuar nga virusi KOVID-19 dhe kjo situatë globalisht ndaloi lëvizjen dhe ndërveprimin, ndërsa një nga segmentet e rëndës...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
23
Shkurt
2023
"EDUINO-AMBASADORËT - heronjtë tanë arsimorë!"

“Çdo fëmijë meriton hero – person të rritur i cili kurrë nuk do të heq dorë prej tij, i cili e kupton fuqinë e lidhjes dhe insiston që ata të bëhen më të mirët që mund të ...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
03
Gusht
2022
AKTIVITETE TË REALIZUARA TË EDUINO NË TRE MUAJT E ...

Në këto ditë të ngrohta vere, kur jeni duke shijuar pushimet, pushimet tuaja vjetore dhe peizazhet e bukura verore, vendosëm të ndajmë me ju aktivitetet të cilat i r...

eduino_new_image EDUINO mësimdhënia
26
Prill
2022
Bisedë me ligjërueset: Të jesh ligjëruese në uebin...

Seria uebinarët EDUINO i shënoi fillimet e saj nga shtatori i vitit 2020 me uebinarin e parë të mbajtur EDUINO ku morën pjesë mb...