MIRË SE VINI NË EDUINO
Mirë se vini në EDUINO, portalin kolektiv për përmbajtje arsimore digjitale, bashkëpunim dhe zhvillim profesional të edukatorëve. Qëllimi ynë është të krijojmë hapësirë, burime dhe mjete për arsim cilësor përmes kreativitetit dhe inovacionit. Ju ftojmë t’i shikoni përmbajtjet e disponueshme në platformat EDUINO, të cilat shfrytëzohen nga mbi 15 000 arsimtarë dhe 30000 nxënës!
Mundëson mësimin në internet me përmbajtje dhe burime të hapura digjitale për edukatorët dhe nxënësit.
 • Aktivititetet argëtuese elektronike, arsimi parashkollor
 • Mësimi elektronik, arsimi i mesëm dhe fillor
 • Video-udhëzime, uebinare dhe burime të destinuara për edukatorët, nxënësit dhe prindërit
 • Burimet për rritjen dhe zhvillimin personal, të destinuara për nxënësit
 • Zhvillimi profesional i edukatorëve
Nxitja e zhvillimit socio-emocional dhe të mësuarit përmes lojës tek fëmijët nga 3 deri në 10 vjeç.
 • Aktivititetet edukative dhe lojërat
 • Burimet arsimore
 • Zhvillimi profesional i edukatorëve
 • Shtoni veprimtarinë arsimore
EDUINO AMBASADORËT
EDUINO-Ambasadorët është koncept për mbështetjen dhe promovimin e punës së të gjithë mësuesve të cilët deri më tani me një përkushtim të madh kanë kontribuar në portalin kolektiv EDUINO. Koncepti nënkupton mirënjohje publike për mësuesit më të përkushtuar, të zgjedhur sipas kritereve të caktuara:
 • mësuesit me mbi 15 video-leksione të regjistruara
 • mësuesit me mbi 10 aktivitete për lojëra në kushte shtëpie.
Njihuni me ambasadorët e dijes, grupi i parë
NJIHUNI ME AMBASADORËT E DIJES, GRUPI I DYTË
Fjalimi i Zeqirija Hasipit, u.d.Drejtor i Byrosë për Zhvillimin e Arsimit
Fjalimi i Stevo Pendarovskit, President i Republikës së Maqedonisë së Veriut
FJALIMI I MILA CAROVSKËS, MINISTRE E ARSIMIT DHE SHKENCËS

Ambasadorët e portalit EDUINO janë një grup arsimtarësh të përkushtuar, të njohur në shkallë vendi, dhe një grup për bashkëpunim dhe zhvillim të mëtejshëm profesional. Ky aktivitet programor do të vazhdojë në të ardhmen, me mundësinë për të rritur bashkësinë e ambasadorëve të portalit EDUINO.

Mësoni më shumë rreth ambasadorëve dhe përfitimeve të anëtarësimit në bashkësinë e ambasadorëve EDIUNO.

RISI
eduino_new_image Bashkësia EDUINO
03
Gusht
2022
AKTIVITETE TË REALIZUARA TË EDUINO NË TRE MUAJT E ...

Në këto ditë të ngrohta vere, kur jeni duke shijuar pushimet, pushimet tuaja vjetore dhe peizazhet e bukura verore, vendosëm të ndajmë me ju aktivitetet të cilat i r...

eduino_new_image EDUINO mësimdhënia
26
Prill
2022
Bisedë me ligjërueset: Të jesh ligjëruese në uebin...

Seria uebinarët EDUINO i shënoi fillimet e saj nga shtatori i vitit 2020 me uebinarin e parë të mbajtur EDUINO ku morën pjesë mb...

eduino_new_image Bashkësia EDUINO
17
Mars
2022
Dy vjet EDUINO - dy vite krijojmë vlera të përher...

Në pjesën e parë të tekstit folëm se si filloi tregimi EDUINO, si u bashkua enigma e bashkëkrijimit dhe si filluam të krijojmë vlera të përhershme për arsimin tonë p...

Navigacioni i shpejtë