Video-leksionet janë përgatitur nga edukatorë nga i gjithë vendi dhe ofrojnë mundësinë për argëtim, lojë, mësimdhënie dhe një përvojë të re për fëmijën tuaj.

DORACAK: PROMOVIMI I PRAKTIKAVE GJITHËPËRFSHIRËSE NË FËMIJËRINË E HERSHME

Të nderuar edukatorë, si pjesë e kësaj pjese të portalit kolektiv EDUINO do të gjeni doracakun për edukatorët dhe bashkëpunëtorët profesional me temën “Promovimi i praktikave gjithëpërfshirëse në fëmijërinë e hershme”. Doracaku ka për qëllim t’ju ndihmojë në promovimin e praktikave gjithëpërfshirëse parashkollore në mënyrë që të sigurojë kushte në të cilat të gjithë fëmijët do të kenë mundësi të barabarta në procesin e mësimit të hershëm.

Shkarkoni udhëzuesin

Video
Grupmoshat
Kategoria
Njoftimi me numrin 5
3-4 viti
Matematika argëtuese
Koha: 6:42
Mesojme numrat
4-6 viti
Matematika argëtuese
Koha: 4:45
Kush e solli Pranverën
4-6 viti
Arti – Arsimi figurativ dhe muzikës
Koha: 4:45
Dhëmbi i sëmurë
3-4 viti
Gjuha dhe të folurit
Koha: 2:19
Tregim – Insektet në pranverë
3-4 viti
Gjuha dhe të folurit
Koha: 3:07
Tre fluturat
3-4 viti
Gjuha dhe të folurit
Koha: 3:17
Gjinkalla dhe milingona
3-4 viti
Gjuha dhe të folurit
Koha: 4:38
Kush ka dhëmbë
4-6 viti
Gjuha dhe të folurit
Koha: 5:53
Dallendyshet po kthehen
4-6 viti
Gjuha dhe të folurit
Koha: 2:41
Një shëKtje në natyrë
4-6 viti
Gjuha dhe të folurit
Koha: 2:58
1 2
Запознавање и разбирање на околината – Вода
4-6 viti
Shkencë – Njohja dhe kuptimi i mjedisit
Koha: 13:28

Nuk janë gjetur rezultate.

Nuk janë gjetur rezultate.