Дополнителни ресурси

Во овој дел ќе најдете дополнителна литература, прирачници, едукативни текстови, извештаи, истражувања, брошури и слично, наменети за воспитувачи, одделенски наставници и родители, кои поттикнуваат социоемоционален развој кај децата. Овие ресурси се проверени и доставени од надлежните институции што ја водат оваа платформа.

Функционалноста „Дополнителни ресурси“ ќе биде наскоро достапна. Во овој дел ќе најдете дополнителна литература, прирачници, едукативни текстови, извештаи, истражувања, брошури и слично, наменети за воспитувачи, одделенски наставници и родители, кои поттикнуваат социоемоционален развој кај децата.

Филтрирај по

Ресурси
Наслов 8
MKDLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras lobortis porttitor quam, nec malesuada a.
Преземете
Наслов 7
MKDLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras lobortis porttitor quam, nec malesuada a.
Преземете
Наслов6
MKDLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras lobortis porttitor quam, nec malesuada a.
Преземете
Наслов5
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the.
Преземете
Наслов4
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras lobortis porttitor quam, nec malesuada a.
Преземете
Наслов3
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras lobortis porttitor quam, nec malesuada a.
Преземете
1 2